TONAL.bg

TONAL / Начало / Външна реклама / Табели
A+ R A-

Табели

Табели – тук разнообразието от начина на изработка е много голям и изцяло зависи от вида на търговския обект и Вашето желание.

  • светещи кутии – метални конструкции с монтирани в тях осветителни тела. Видът и начинът на изработка и монтаж се определят взависимост от размера и мястото на монтаж. Лицето може да бъде изработено от плексиглас и PVC фолио, и винил за задно осветяване.
  • несветещи табели – в зависимост от размера могат да бъдат изработени от PVC плоскост, облепена с напечатано фолио, PVC плоскост с директен печат /ние сме едни от много малкото, които имаме такъв тип принтер/ или да бъде отпечатана на винил. В повечето случаи се налага да се изработи метална носеща конструкция.
  • метални табели – могат да бъдат с различни размери, както и едностранни или двустранни. Използват се за-по малки търговски обекти и офиси, но най-често се използват като указателни и насочващи табели към даден търговски обект или офис.
    Тук може да зе използва светлоотражателно фолио, взависимост от мястото и височината за монтаж.
  • табели от еталбонд – когато еталбондът се комбинира с плексиглас могат да се получат много елегатни светещи табели, които няма как да останат незабелязани. Така те имат огромно въздействие върху потребителя. Също така създават и имидж на дадения търговски обект.

ТОНАЛ - Карта на Русе

ТОНАЛ - Офис

 

гр. Русе 7012, ул. Николаевска 33, (завод Арда)

 

Моб: 0888 / 20 91 31;

 

Тел: 082 / 82 17 80;

 

e-mail: office@tonal.bg