TONAL.bg

TONAL / Начало / Технологии
A+ R A-

Технологии

Рекламна агенция ТОНАЛ разполага със следните машини:

 

1 HP SCITEX XL JET 1200 – това е една съвременна машина за солвентен печат на световния лидер в тази област Hewlett Packard.
Тази машина печата с 8 цвята /магента, циан, жълто, черно, лайт магента, лайт циан, лайт жълто, лайт черно/. По този начин цветовете стават изключително живи и отпечатването на на всякакви тонове и полутонове може да задоволи и най капризните клиенти.
С нейните 32 печатащи глави тя може да печата със завидната скорост от 90кв.м. в час.
Печатащата резалюция е 740х370dpi.
Солвентните мастила, с които работи се отличават със своята устойчивост на външни условия. Възможността да печата едновременно на няколко ролки с медии е нещо уникално и гарантира висока производителност.
Подходяща е за печат на винил, винилна мрежа, строителна мрежа, PVC фолио, перфо фолио, платове.

 

2 MIMAKI JFX-1631 - това е една съвременна и високотехнологична машина от ново поколение от световния лидер в тази област MIMAKI Япония.
С технологията за работа с UV мастила, тя може да печата върху всякакъв вид плоски материали – PVC плоскости, плексиглас, ПДЧ, MDF, дърво, стъкло, керамика, мокет, метал, окачени тавани. Всичко това открива безброй нови възможности на приложение за изпълнението на уникални изделия.
Машината има бял цвят и лак - това допълнително увеличава приложенията свободата на идеите Ви.
Печатаемото поле за плоски материали е 160см ширина и 310см. дължина при дебелина на материала до 5см.

 

3 ROLAND SP 540V – широкоформатен плотер на световно известния японски производител ROLAND DG Corporation, съчетаващ в себе си печатащ и режещ плотер.
Това е една уникална технология, която позволява една изключителна гъвкавост при производството на богата гама рекламни материали. Особено е подходяща за изработка на стикери с неправилна форма, за печат на постери, плакати, фолиа за превозни средства, винили, мрежи, платове.
Със своите 4 цвята за печат и резолюции 360x720dpi, 720x720dpi, 1440x1440dpi се получава фотографско качество върху всякакви материали.

ТОНАЛ - Карта на Русе

ТОНАЛ - Офис

 

гр. Русе 7012, ул. Николаевска 33, (завод Арда)

 

Моб: 0888 / 20 91 31;

 

Тел: 082 / 82 17 80;

 

e-mail: office@tonal.bg